Om Houlers Ferielejligheder

Hasle, Bornholm

Houlers Ferielejligheder, Bornholm

Houlers Ferielejligheder råder over tre ferielejligheder på Gaarden ved Brønden, centralt beliggende i Hasle by på Bornholm.

Vi kan tilbyde gæster at holde ferie på Bornholm i en eller flere af vores ferielejligheder.

Houlers Ferielejligheder har i alt 11 sengepladser, hertil en barneseng til et barn op til 2 år. Herudover har to af vores ferielejligheder en 2-pers. sovesofa, som kan slås ud og herved give to ekstra sovepladser pr. lejlighed. (i alt 17 senge/sovepladser + 1 barn u/3år).

Til vores ferielejligheder er der tilhørende 600 kvm udendørs fællesareal med terrasse/gårdmiljø med havemøbler, 2 gasgrille samt have med bålplads.

Festsal
Som feriegæst hos os, kan du leje vores store festsal med borde og siddepladser til 22 personer. Festsalen har komfur, miniovn, kaffemaskine og køle-/fryseskab, men ikke vand og vask. Her kan der holdes fest, fødselsdag eller benyttes som samlings punkt for eks. storfamilier/vennegrupper som holder ferie sammen.

Storfamilie ferie / ferie for vennegrupper
Vi giver storfamilier/vennegrupper mulighed for at holde ferie sammen, hvor I har hele gården for jer selv, inkl. festsal, til spotpris.

Udlejningsperiode
I højsæsonen (fra den 1. juni – 15. september) lejer vi primært ud på ugebasis fra lørdag til lørdag.
I lavsæsonen (fra den 1. oktober – 30. maj)  er det muligt at leje sig ind for en længere periode til en lavere leje, som en kortere midlertidig bolig, eks. ved hushandel.

BOOK NU

 

Det siger gæsterne...

Translate »