Om Houlers Ferielejligheder

Hasle, Bornholm

Houlers Ferielejligheder, Bornholm

Houlers Ferielejligheder råder over tre ferielejligheder på Gaarden ved Brønden, centralt beliggende i Hasle by på Bornholm.

Vi kan tilbyde jer at holde ferie på Bornholm i en eller flere af vores ferielejligheder.

Vi giver storfamilier/venner mulighed for at holde ferie sammen, hvor I har hele gården for jer selv, til spotpris.

Houlers Ferielejligheder har i alt 11 sengepladser, hertil en barneseng til et barn op til 2 år. Herudover har to af vores ferielejligheder en 2-pers. sovesofa, som kan slås ud og herved give to ekstra sovepladser pr. lejlighed. (i alt 17 senge/sovepladser + 1 barn u/3år).

Til vores ferielejligheder er der tilhørende 600 kvm udendørs fællesareal med terrasse/gårdmiljø med havemøbler, 2 gasgrille samt have med bålplads.

Som feriegæst hos os, kan du leje vores store festsal med borde og siddepladser til 22 personer. Festsalen har komfur, miniovn, kaffemaskine og køle-/fryseskab, men ikke vand og vask. Her kan der holdes fest, fødselsdag eller benyttes som samlings punkt for eks. storfamilier som holder ferie sammen.

I højsæsonen lejer vi primært ud på ugebasis fra lørdag til lørdag.
I lavsæsonen er det muligt at leje sig ind på miniferie og ugebasis samt for en længere periode til en lavere leje, som en kortere midlertidig bolig, eks. ved hushandel.

BOOK NU
Translate »