Om Houlers Ferielejligheder

Hasle, Bornholm

Houlers Ferielejligheder, Bornholm

Houlers Ferielejligheder råder over tre ferielejligheder på Gaarden ved Brønden, centralt beliggende i Hasle by på Bornholm.

Vi kan tilbyde gæster at holde ferie på Bornholm i en eller flere af vores ferielejligheder.

Houlers Ferielejligheder har i alt 20 senge/sovepladser, bestående af 13 sengepladser, en vugge, en rejseseng til børn. Herudover har to af vores ferielejligheder en 2-pers. sovesofa, som kan slås ud og herved give to ekstra sovepladser pr. lejlighed. Vi har også ekstra madrasser til at lægge på gulvet.

Til vores ferielejligheder er der tilhørende 600 kvm udendørs fællesareal med terrasse/gårdmiljø med havemøbler og 2 gasgrille, samt have med bålplads.

Festsal
Som feriegæst hos os, kan du leje vores store festsal med borde og siddepladser til 22 personer. Festsalen har komfur, miniovn, kaffemaskine og køle-/fryseskab, men ikke vand og vask. Her kan der holdes fest, fødselsdag eller benyttes som samlings punkt for eks. storfamilier/vennegrupper, som holder ferie sammen.

Storfamilie ferie / ferie for vennegrupper
Vi giver storfamilier/vennegrupper mulighed for at holde ferie sammen, hvor I har hele gården for jer selv, inkl. festsal, til spotpris.

Udlejningsperiode
I højsæsonen (fra den 1. juni – 31. august) lejer vi primært ud på ugebasis fra lørdag til lørdag.
I lavsæsonen (fra den 1. september – 30. maj)  er det muligt at leje sig ind for en længere periode til en lavere leje, som en kortere midlertidig bolig, eks. ved hushandel.

Det siger gæsterne...

Translate »