Værd at vide om Houlers Ferielejligheder

Udlejning
I højsæsonen lejer vi primært ud på ugebasis fra lørdag til lørdag.
I lavsæsonen er det muligt at leje sig ind for en længere periode til en lavere leje, som en kortere midlertidig bolig, eks. ved hushandel.

Nøgleudlevering
Lejeren kan i tidsrummet fra kl. 16-23 på ankomstdatoen selv låse sig ind i ferielejligheden. Nøgler findes i nøgleboks ved hoveddøren. Kode sendes pr. e-mail efter den fulde leje er modtaget.

På afrejsedagen skal lejeren lægge nøglerne tilbage i nøgleboksen. Ferieboligen skal på afrejsedagen forlades i tidsrummet fra kl. 6-10.

Indretning & udstyr
Vores ferieboliger er i privat eje og dermed indrettet og udstyret efter ejerens smag. Foruden det til dagligt brug; bestik, service og køkkenudstyr er alle ferielejligheder individuelt udstyret med møbler m.m. Ferieboligernes enkeltsenge er 90 cm brede og 200 cm lange. Dyner og hovedpuder forefindes til det antal personer, som er tilladt i boligen. Ferieboligerne er udstyret med varmtvandsbeholdere på 110 l.

Sengelinned og håndklæder er ikke inkl. i lejen, men kan lejes for en merpris:

Sengelinned kan lejes for 100 kr. pr. sæt.
Håndklæder kan lejes for 50 kr. pr. sæt.

Til vores ferielejligheder er der tilhørende 600 kvm udendørs fællesareal bestående af terrasse/gårdmiljø med havemøbler og grill samt have med bålplads.

Slutrengøring
Der må påregnes at man i ferielejlighederne kan støde på forskellige insekter. Selv efter en grundig rengøring kan det forekomme, at der i løbet af kort tid kan forefindes spindelvæv, støv og døde insekter.

Lejer skal ved afrejse aflevere lejligheden ryddet op, ryddet for affald og opvask – Dette gælder også ved betaling for slutrengøring.

Husdyr
Det er ikke tilladt at medbringe husdyr i ferielejlighederne.

Rygepolitik
Det er ikke tilladt at ryge indendøre i ferielejlighederne. Rygning skal ske udendørs, hvor askebæger skal benyttes.

Udeblivelse
Udebliver man som gæst i en eller flere af vores bookede ferielejligheder, tilbagebetales depositum og leje ikke.

Translate »